У Харкові шукають орендарів приміщень у лікарнях

Управління Харківської міськради оголосило торги.

Приміщення здають для приватної медичної практики.

У Харкові шукають орендарів приміщень у місцевих лікарнях. Відповідні аукціони на право оренди оголосило управління комунального майна та приватизації Харківської міської ради. Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему Prozorro.Продажі.

Серед таких лотів — приміщення №2, 20, 22-24, 26, 27, 29, 30, 33-39, 41-46, 49, 50, 54, 56-60, 63 на другому поверсі Харківської міської студентської лікарні по вулиці Дарвіна, 8/10. Загальна площа цих приміщень складає понад 261 квадратний метр. Стартова орендна плата складає 5 642,69 гривні (без ПДВ). Строком оренди вказаний рік, однак далі зазначено — 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна). Аукціон проведуть 8 травня.

Приміщення у Студентській лікарні. Фото: Prozorro.Продажі

Наступний лот — нежитлові приміщення на першому поверсі Харківської міської лікарні №3 по проспекту Новобаварському. Приміщення, що здаються, мають площу 97,4 квадратних метри. Стартовою ціною оренди на місяць оголосили 3841 гривню.

У Харківській міській клінічній лікарні №31 виставили на аукціон з оренди підвал, який має площу більше ніж 105 квадратних метрів, і частину нежитлового приміщення — 43,3 квадратних метри. За місяць оренди проситимуть 5110 гривень. Аукціон також має відбутися 8 травня.

«Цільове призначення всіх приміщень – приватна медична практика. Приміщення можна буде передавати у суборенду», — розповіли у ХАЦі.

Міська клінічна лікарня № 3. Фото: Prozorro.Продажі

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові знову здають в оренду кіоски у переходах метро. 27 квітня було опубліковане оголошення щодо оренди кіоску № 33/34 у підземному пішохідному переході біля станції метро «Історичний музей», який перебуває на балансі комунального підприємства «Харківський метрополітен».

Джерело

Новости Харькова