У Харкові різко погіршиться погода

Дощі розпочнуться вночі та триватимуть до кінця доби.

Через негоду оголошений перший рівень небезпеки (жовтий).

У п’ятницю 11 серпня в Україні прогнозують погіршення погодних умов — очікуються грози по всій країні, окрім Київської, Житомирської, Вінницької та Одеської областей. Як повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі, на Лівобережжі в окремих районах пройде град зі шквалами від 15 до 20 метрів на секунду, на Дніпропетровщині, Полтавщині, Харківщині та Сумщині — значні дощі. 

За даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології, завтра на Харківщині буде мінлива хмарність. Уночі пройдуть короткочасні дощі, місцями вони будуть значними. Удень прогнозують сильні дощі, така погода збережеться до кінця доби. Синоптики обіцяють грози та шквали (150-20 метрів за секунду), місцями град. Швидкість східного вітру досягне 12 метрів за секунду. Температура повітря вночі складе від +17 до +22 градусів, удень повітря прогріється до 28 градусів.

У Харкові 11 серпня вночі також очікуються короткочасні дощі, удень має піти сильний дощ, грози. Східний вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, шквали — до 20 метрів за секунду. Уночі стовпчики термометра покажуть 18-20 градусів тепла, удень — до 26 градусів. 

Служба відновлення закликає автомобілістів дотримуватись правил дорожнього руху та бути обережними за кермом.

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці липня через зливи та пориви вітру без світла частково залишилися населені пункти у Золочівській, Дергачівській, Первомайській, Мереф’янській та Зміївській громадах.

Джерело

Новости Харькова