У Харкові дозволили відвідувати ще одне кладовище

Територію обстежила вибухотехнічна служба.

Сапери обстежили кладовище №16 у селищі Кулиничі.

Комунальне підприємство «Ритуал» дозволило відвідувати кладовище по вулиці Сьомої Гвардійської армії. Воно працює з 29 травня.

«Водночас не треба забувати про безпеку. Потрібно бути обачними, уникати скупчення людей і не ігнорувати сигнали тривоги. А при виявленні будь-якого підозрілого предмета в жодному разі не брати його до рук, пересувати його чи торкатися, відійти на безпечну відстань та повідомити піротехнікам ДСНС, Нацполіції чи адміністрації кладовища», — звернулися до харків’ян у КП «Ритуал».

Нагадаємо, кладовище №16 заборонили відвідувати з 6 квітня. Наразі у Харкові досі залишаються закритими кладовища №15, розташоване по вулиці Володі Дубініна, та №17 — по вулиці Курочкіна Гора.

Дізнатися інформацію про роботу кладовищ у Харкові та ритуальні послуги можна за номерами телефонів: 16-40, (057) 712-10-34.

Як писав KharkovNEWS.info, на великодні свята Рада оборони Харківської області заборонила відвідувати 753 кладовища у регіоні через потенційну загрозу замінування.

Із 1 травня закрили кладовище №13 по вулиці Пушкінській, оскільки на території кладовища можуть залишатися артилерійські снаряди, що не розірвалися або інші вибухонебезпечні предмети.

Джерело

Новости Харькова