У Харкові автівка наїхала на 6-річну дитину

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Хлопчик отримав чисельні травми.

У неділю 23 квітня близько 21:00 на проспекті Гагаріна у Харкові машина «Ваіс», за кермом якого перебував 34-річний чоловік, наїхала на 6-річного хлопчика. Дитина разом із матір’ю переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Постраждалого із чисельними травмами ушпиталили. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, у ДТП на Окружній загинула 78-річна жінка, ще двоє дорослих і дитина постраждали. ДТП сталася 17 квітня на дорозі Київ — Харків — Довжанський (район 498 кілометру).

Джерело

Новости Харькова