У харківському супермаркеті затримали крадія, який перебував у розшуку

Злочинець прийшов до супермаркету на ХТЗ за алкоголем.

Чоловік, який уже перебував у розшуку, скоїв крадіжку.

30 січня близько 16:40 співробітники управління поліції охорони отримали повідомлення про те, що спрацювала кнопка термінового виклику поліції у супермаркеті по проспекту Архітектора Альошина. Вони виїхали на місце та виявили крадія алкоголю. Поліція з’ясувала, що чоловікові — 43 роки, його розшукують за ухилення від покарання. Крадія затримали.

«По прибуттю наряд поліції охорони затримав громадянина за обґрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки алкогольних напоїв. Крім того, під час перевірки чоловіка за наявними базами даних з’ясувалось, що 43-річний харків’янин знаходиться у розшуку як особа, яка переховується від суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства, крадіжки та грабежу», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція охорони відвезла чоловіка до відділу поліції №1 Харківського райуправління поліції №2 ГУ НП у Харківській області, який розшукував його. Усі обставини з’ясовують.

Як писав KharkovNEWS.info, 5 січня в Індустріальному районі Харкова обікрали котельню. Із неї винесли нову засувку й кілька метрів труб. Співробітники служби безпеки та режиму комунального підприємства «Харківські тепломережі» разом із поліцейськими встановили обставини та крадія. Ним виявився 52-річний житель Харкова.

Джерело

Новости Харькова