У Харківській області знайшли ферму з рабами

Людей силоміць утримували та змушували виконувати найважчу роботу.

У селищі Харківської області викрили ферму, де працювали раби.

Встановлено, що людей вербував чоловік. У них відбирали документи та примушували виконувати важку роботу на фермі, яка займається розведенням корів. Люди перебували в антисанітарних умовах, за свій труд нічого не отримували. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

«Чоловіка, який займався вербуванням людей, вирахували разом із оперативниками міграційної поліції. Всі завербовані ставали жертвами експлуататорів — їх змушували важко працювати, відбирали документи та силоміць утримували в одному з селищ на Харківщині», — розповів Болвінов.

Наразі поліцейські проводять обшуки, допитують усіх фігурантів справи й збирають докази для того, щоб оголосити їм підозру. Постраждалі знаходяться вже у безпеці.

Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, в Одеській області блокували канал переправлення жінок до Литви для заняття проституцією. Організувала такий «бізнес» 23-річна уродженка Харківської області. Жінка підшукувала в Одесі привабливих жінок із важким матеріальним становищем, які хотіли легко підзаробити, та переконувала їх у вигідності «роботи», що пропонувала їм.

Джерело

Новости Харькова