У Харківській області превентивно вимкнули світло

Упереджувальні відключення застосовані тільки по області.

Світло вимкнули, щоб мінімізувати наслідки можливих обстрілів.

10 лютого близько 9:00 у Харківській області ввели превентивні відключення електропостачання. Вони застосовані тільки по області, у Харкові є часткове знеструмлення через ранкову атаку. Про це повідомив KharkovNEWS.info начальник управління інформаційної політики та роботи зі споживачами «Харківобленерго» Володимир Скічко.

«Упереджувальні відключення зараз введені по області для мінімізації наслідків можливої ракетної атаки. У Харкові у нас є знеструмлення у зв’язку з ранковим обстрілом, воно сталося близько 4:00», — розповів Володимир Скічко.

Зазначимо, через загрозу ракетних ударів екстрені відключення світла також застосували у Києві, Київській та Дніпропетровській областях.

Як писав KharkovNEWS.info, о 4:00 10 лютого російські окупанти завдали щонайменше десять ракетних ударів по Харкову та області. Ракетами С-300 били по критичних та інфраструктурних об’єктах. Після обстрілів сталися пожежі, деякі райони Харкова залишилися без електропостачання. Постраждалих унаслідок обстрілів немає.

Станом на 8:00 без опалення та гарячої води залишалися близько 1000 житлових будинків у Харкові. Метро та наземний електротранспорт працює, але з більшими інтервалами руху.

Джерело

Новости Харькова