У Харківській обласній військовій адміністрації проходять слідчі дії

Обшуки проводить Національне антикорупційне бюро.

Співробітники НАБУ прийшли до апарату адміністрації та одного з департаментів.

У середу 5 квітня Національне антикорупційне бюро України проводить слідчі дії у деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації, зокрема у керівництва апарату ХОВА та департаменті агропромислового розвитку. Про це повідомили у пресслужбі ХОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У харківського екснардепа та олігарха Фукса пройшли обшуки

«Військова адміністрація максимально та всебічно співпрацює з НАБУ та сприяє у його роботі, надає детективам Агентства усі запитувані документи та необхідну інформацію», — зазначили у ХОВА.

За ігформацієї KharkovNEWS.info, під час слідчих дій детективи зробили виїмку документів в одного з заступників Олега Синєгубова та в керівника департаменту. Це пов’язане з закупівлями.

За інформацією редактора Цензор.нет Юрія Бутусова, детективи НАБУ провели обшуки, зокрема, у кабінетах голови ХОВА Олега Синєгубова, його заступника Віти Ковальської, директора депаратменту АПК.

«Справа торкається розтрати гуманітарної допомоги, придбаної за рахунок держави після початку російського вторгнення у Харківську область у 2022-му році», — написав у Фейсбук Бутусов.

Нагадаємо, департамент агропромислового розвитку ХОВА очолює Андрій Дорожко.

Як писав KharkovNEWS.info, у грудні 2022 року Служба безпеки України проводила обшуки в храмах та адмінбудівлях, які належать Українській православній церкві Московського патріархату у Харківській області.

Джерело

Новости Харькова