У Харківській міськраді ліквідували управління і департамент

Рішення ухвалили на сесії.

Управління міськради вирішили реорганізувати, департамент — ліквідувати.

18 серпня на позачерговій сесії Харківської міської ради ухвалили рішення щодо реорганізації управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Його приєднали до цього департаменту. Тепер через реорганізацію комунальна установа «Муніципальний стартап-центр Харкова» переходить до управління департаменту цифрової трансформації.

Окрім цього, на сесії ліквідували департамент по взаємодії з міжнародними агенціями та фінансовими установами. Його функції виконує департамент міжнародного співробітництва. Департаментом по взаємодії з міжнародними агенціями керувала Ольга Дем’яненко.

Як писав KharkovNEWS.info, департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради та його управління витратили під час війни десять мільйонів гривень. Харків купляв кепки за ціною від 800 до 850 гривень, світшоти від 1250 до 1500 гривень, блокноти по 650 гривень і павербанки по 1600 гривень.

Після того, як про це стало відомо, Ігор Терехов підписав розпорядження щодо проведення перевірки в управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. 

Згодом Терехов пообіцяв, що депутати на найближчій сесії ухвалять рішення щодо ліквідації цього управління. Директорку управління Вікторію Грецьку-Миргородську відсторонили від виконання службових обов’язків.

Джерело

Новости Харькова