У харків’янина знайшли відео з дитячою порнографією

Поліція провела обшук.

Харків’янину може загрожувати до шести років тюрми.

Поліцейські викрили 28-річного жителя Харкова у зберіганні дитячої порнографії. Слідчі з`ясували, що чоловік завантажив на свій комп’ютер файли із дитячою порнографією. 7 лютого під час обшуків у нього вилучили три жорсткі диски, мобільний телефон, системний блок і ноутбук. Їх відправлять на експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині ув’язнили чоловіка за секс із неповнолітніми дівчатами

«Після накладення арешту на вилучене майно харків’янина та проведення ряду експертиз буде вирішене питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Санкція статті, за якою планують оголосити підозру чоловікові, передбачає до шести років ув’язнення та до трьох років позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, 31 січня співробітники поліції провели обшук у 27-річного харків’янина. У ході обшуку знайшли файли зі сценами дитячої порнографії.

Джерело

Новости Харькова