У ДТП на Харківщині загинули четверо людей

Автівки потрапили у ДТП на дорогах Чугуїв — Мілове та Київ — Харків — Довжанський.

На дорогах у Харківській області сталися дві смертельні ДТП.

У вівторок 9 травня близько 2:45 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Чугуїв — Мілове поблизу селища Коробочкине у Чугуївському районі. Як з’ясували поліцейські, автівка з’їхала в кювет, перевернулася й влетіла у дерева. В аварії загинули троє людей. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням, допустив виїзд на узбіччя, після чого некероване авто злетіло у кювет, перекинулось та зіштовхнулося  з двома деревами. В результаті аварії загинув 41-річний водій та пасажири легковика — 36-річна жінка і 56-річний чоловік», — розповіли у поліції.

Тіла людей направили на судово-медичну експертизу, машину вилучили як речовий доказ. Слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП у Чугуївському районі. Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

У цей же день близько 18:30 сталася ще одна ДТП. На автодорозі Київ — Харків — Довжанський зіштовхнулися автівки «ВАЗ-21099» та «ГАЗ». Один чоловік загинув, ще п’ятеро людей отримали ушкодження різного ступеня важкості, їх ушпиталили.

«33-річний водій автомобіля «ВАЗ-21099» не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції й здійснив виїзд на узбіччя. В результаті автомобіль відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з транспортним засобом «ГАЗ» під керуванням 62-річного водія, — розповіли в поліції. — За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Водій «ВАЗу» отримав не сумісні з життям травми. Водія і чотирьох пасажирів з іншого автомобіля доставили до лікарні».

Щодо цієї ДТП також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП на трасі Київ — Харків — Довжанський. Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, у ДТП на Окружній загинула 78-річна жінка, ще двоє дорослих і дитина постраждали. ДТП сталася 17 квітня на дорозі Київ — Харків — Довжанський (район 498 кілометру).

Джерело

Новости Харькова