У ДТП на Харківщині постраждали шестеро людей, у тому числі діти

ДТП сталася у Красноградському районі.

Автівка перекинулася, шестеро людей отримали травми.

У вівторок 2 травня о 21:50 у селі Станичне Старовірівської громади (Красноградський район) сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали водій і п’ятеро пасажирів — 32-річна та 33-річна жінки, чоловік 34 років і двоє дітей 7 та 11 років. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП: справу Миколи Харківського повернули до Харкова

«Водій Toyota Cruiser Prado не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу на узбіччя, — розповіли в поліції. —  Водія та пасажирів бригадою швидкої медичної допомоги з травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні для надання медичної допомоги».

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, у ДТП на Окружній загинула 78-річна жінка, ще двоє дорослих і дитина постраждали. ДТП сталася 17 квітня на дорозі Київ — Харків — Довжанський (район 498 кілометру).

Джерело

Новости Харькова