У Дергачах попрощалися із гранатометником

Олексій Разін захищав Донбас і Харківщину.

Захисникові було 46 років.

У вівторок 13 лютого у Дергачівській громаді попрощалися із військовим Олексієм Разіним. Захисник загинув 2 лютого біля села Іванівка у Куп’янському районі. Поховали його на Піщанському цвинтарі у місті Дергачі.

За інформацією начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка, народився Олексій Разін у Дергачах. Закінчив місцевий ліцей №1, вступив до Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». 

До Збройних сил України долучився у 2023 році. Служив у 142-й окремій піхотній бригаді гранатометником, мав звання солдата. Захищав Донбас і Харківську область. Деякий час вважався зниклим безвісти. У захисника залишилася дружина, дві доньки, онук та батьки.

«Під час важких боїв неодноразово отримував важкі поранення та контузії. На початку лютого Олексій зник безвісти. Пізніше стало відомо, що чоловік загинув при виконанні складного бойового завдання. Олексій був сильною, вольовою особистістю, щирою та доброю людиною, з повним серцем любові до людей та своєї родини», — розповів Задоренко.

Як писав KharkovNEWS.info, у Красноградській громаді проводили в останню путь 33-річного Дениса Дундіна. Молодший лейтенант Дундін загинув 5 лютого у районі населеного пункту П’ятихатки у Запорізькій області. 

Джерело

Новости Харькова