У частині Харківської області заборонили продавати пиво і слабоалкоголку

Громада посилила заборону на продаж алкогольних напоїв.

Відтепер також заборонений продаж пива та слабоалкогольних напоїв.

Начальник Борівської селищної військової адміністрації Олександр Тертишний підписав розпорядження про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на основі спирту, на території Борівської громади (Ізюмський район). Заборона почне діяти із суботи 9 вересня. Про це повідомили у Борівській селищній раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків’яни вимагають закрити наливайки

«Встановити заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі на території Борівської селищної територіальної громади Ізюмського району Харківської області з 05:00 до 23:00 з 09 вересня 2023 року до припинення або скасування у встановленому порядку воєнного стану в Україні», — сказано у розпорядженні.

У розпорядженні також зазначено, що поліцейським рекомендується вжити заходів для контролю, аби на території громади не продавали алкоголь. Попереднє розпорядження про заборону продажу тільки міцних алкогольних напоїв втратило чинність.

Як писав KharkovNEWS.info, магазинам і будь-яким торговим точкам Куп’янського району заборонили продаж міцних алкогольних напоїв.

Джерело

Новости Харькова