У частині Харківської області увімкнуть вуличне освітлення

Ліхтарі працюватимуть дві з половиною години увечері.

На деяких вулицях можуть не запрацювати ліхтарі через пошкодження.

18 вересня у Чугуївській міській громаді почнуть вмикати вуличне освітлення. Поки світло працюватиме кілька годин — із 19:30 до 21:00. Про це повідомили у Telegram-каналі Чугуївської міської територіальної громади з посиланням на заступника начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігоря Шепелєва.

«Разом з цим є вірогідність того, що деякі ділянки вуличного освітлення не вдасться увімкнути з перших днів через їх пошкодження внаслідок обстрілів та через тривалу перерву в експлуатації. Такі ділянки будуть поступово ремонтуватися та вмикатися по мірі готовності», — пояснили у громаді.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові почали освітлювати пішохідні переходи 1 березня. Вуличне освітлення увімкнули вперше 7 березня. Ліхтарі запрацювали із 18:00 до 19:30 у тестовому режимі. Тоді освітлювали центральні вулиці. Станом на кінець березня вуличне освітлення працювало вже на більше ніж 1000 вулицях.

Нагадаємо, 3 березня у Пісочині запрацювало вуличне освітлення, 8 березня — у Краснограді. У Балаклії почали відновлювати роботу вуличного освітлення наприкінці квітня. Нововодолазька громада увімкнула світло на вулицях раніше — ще у січні.

Джерело

Новости Харькова