В Ізюмському районі разом із батьками загинув син

Пошуки тіла тривали чотири дні.

Під час авіаудару у Дружелюбівці загинуло троє людей.

18 жовтня у селі Дружелюбівка Борівської громади знайшли тіло чоловіка під завалами приватного будинку, зруйнованого через удар керованою авіабомбою вночі 15 жовтня. Інформацією про це підтвердив KharkovNEWS.info речник Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Євген Василенко.

«На пошук чоловіка під завалами виїжджали два відділення. Об 11:31 виявлено тіло чоловіка. Дані встановлюються», — сказав Василенко.

Як повідомили у Борівській селищні раді, чоловік, якого знайшли під завалами будинку, є сином загиблих під час того ж удару Віктора та Алли Давидюк — Віктор Давидюк 1992 року народження. 

«Віктор приїхав до батьків напередодні, щоб допомогти по господарству… Та кривавий російський агресор безжально, в одну мить обірвав життя батька, матері і сина. У Віктора Давидюка залишилися дружина і двоє неповнолітніх дітей», — розповіли у селищній раді.

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни скинули керовану авіабомбу на село Дружелюбівка уночі 15 жовтня. Унаслідок обстрілу був зруйнований приватний будинок, після удару він зайнявся. Загиблому чоловікові та жінці було 57 і 54 роки. Через обстріл постраждала ще одна жінка.

Джерело

Новости Харькова