Троє людей постраждали внаслідок негоди у Харкові

На людей впало дерево.

Надзвичайна подія сталася на Салтівці, на вулиці Гвардійців Широнінців, 45.

Через негоду впало дерево, внаслідок чого травми отримали три особи, — повідомили в обласному управлінні ДСНС.

«Харків, вул. Гв. Широнінців, 45. Внаслідок падіння дерева травмовано 3 особи, 2 з яких госпіталізовано до міської лікарні №4», — повідомив речник управління ДСНС Євген Василенко.

За даними Харківської міської ради, двоє осіб, які отримали травми, проходять лікування в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. О. І. Мещанінова.

«Як повідомили в медичному закладі, перший постраждалий був доправлений до лікарні близько 15:00 з переломом ключиці після падіння гілки, а другого госпіталізували близько 18:00 з забоєм після падіння дерева на Салтівці», — йдеться в повідомленні міськради.

Зараз постраждалі отримують медичну допомогу та знаходяться під наглядом лікарів.

Також бійці ДСНС брали участь у близько 20 випадках ліквідації наслідків негоди, зокрема по вул Надбірній у Харкові, де п’ятеро рятувальників розпилювали повалене дерево. У Григорівському бору по проспекту Люьові Малої п’ятеро людей прибирали дерево з електродротів. На вулиці Потоцького дерево впало на дорогу, також у Чугуївському районі на трасі Харків-Вовчанськ за участі чотирьох рятувальників прибирали дерево.

Як писав KharkovNEWS.info, через буревій у Харкові впало півтори сотні дерев та гілок

Джерело

Новости Харькова