Трамваї у Харкові змінять маршрути

За зміненими маршрутами трамваї ходитимуть у середу та четвер.

Комунальники будуть ремонтувати контактні мережі.

У середу 14 лютого у Харкові заборонять проїзд трамваїв вулицею Морозова та проспектом Байрона — від вулиці Мухачова до розворотного кола «Вулиця Одеська». Трамваї не ходитимуть ділянкою із 9:30 до 15:30. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури.

У цей період трамваї №8 змінять маршрут і підуть наступним чином:

  • розворотне коло «602-й м/р» — Салтівське шосе — провулок Салтівський — вулиця Академіка Павлова — проспект Героїв Харкова — майдан Захисників України — вулиця Молочна — вулиця Георгія Тарасенка — вулиця Морозова — розворотне коло «Вулиця Мухачова».

Крім того, 14 і 15 лютого буде заборонений рух трамваїв вулицею Полтавський Шлях — від вулиці Євгена Котляра до розворотного кола «Залютине». Транспорт не зможе курсувати тут із 10:00 до 15:00. Тому трамваї №3 підуть за іншим маршрутом:

  • розворотне коло «Новожанове» — вулиця Москалівська — вулиця Гольдбергівська — провулок Рибасівський — вулиця Греківська — вулиця Університетська — майдан Павлівський — майдан Сергіївський — вулиця Полтавський Шлях — вулиця Євгена Котляра — розворотне коло «Південний вокзал».

Як писав KharkovNEWS.info, Фінляндія подарувала Харкову два вживані автобуси. Один автобус вийшов на маршрут у середині січня. Він курсує під номером 96 та сполучає станцію метро «Університет» і П’ятихатки.

Джерело

Новости Харькова