Трамваї у Харкові підуть по-іншому

Ділянку перекриють на пів дня.

На Салтівці будуть ремонтувати трамвайну колію.

У четвер 29 лютого у Харкові заборонять рух трамваїв вулицею Академіка Павлова — від вулиці Героїв Праці до провулка Салтівського. Транспорт не зможе курсувати ділянкою з 9:30 до 15:30. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент будівництва та шляхового господарства.

У цей період деякі трамваї змінять рух і підуть так:

Трамваї №16, 16-А:

  • розворотне коло «Салтівське» — проспект Тракторобудівників — вулиця Героїв Праці — вулиця Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк»;

Трамваї №27: 

  • розворотне коло «Новожанове» — вулиця Москалівська — вулиця Гольдбергівська — вулиця Молочна — майдан Захисників України — проспект Героїв Харкова — вулиця Академіка Павлова — в’їзд Семиградський — вулиця Віринська — вулиця Мойсеївська — вулиця Шевченка — розворотне коло «Журавлівський гідропарк» — вулиця Шевченка — вулиця Героїв Праці — проспект Тракторобудівників — розворотне коло «Салтівське».

Як писав KharkovNEWS.info, місто Нюрнберг (Німеччина) передало Харкову партію автобусів. Сім автобусів уже прибули до Харкова. У міськраді обіцяли, що на маршрути автобуси вийдуть скоро.

Джерело

Новости Харькова