Терехов показав класи у метро, у яких вчитимуться школярі

Мер обіцяє, що класи будуть готові до початку семестру.

У новому навчальному році у Харкові хочуть запровадити комбіноване навчання для школярів.

Для цього будують класи у метрополітені. Наразі вони ще не готові. До нового навчального року залишилося два дні, однак місця для навчання у підземці досі ніхто не бачив. Мер Харкова Ігор Терехов пояснив, що не хотів їх показувати до остаточного завершення роботи над ними. Однак все-таки вирішив показати облаштування класів, аби батьки могли визначитися, як їхні діти навчатимуться з 1 вересня. Класи обіцяють обладнати до початку семестру.

«Робота у підземці кипить 24/7 і знаходиться під моїм особистим контролем. Адже це перший і абсолютно унікальний досвід для всіх нас. Працюємо над безпекою, вентиляцією з рекуперацією повітря, опаленням, звукоізоляцією, ремонтом у класних кімнатах та вбиральнях. Ми встигнемо все зробити до початку семестру. Якісно та вчасно. І харківські діти навчатимуться у комфортних, а головне — безпечних умовах», — зазначив Терехов.

Класи, які показав мер, облаштовують на станції метро «Університет». Бригади встановлюють труби, витяжки, вікна, роблять освітлення. Туалетні кімнати вже готові. 

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові дитсадки працювати не будуть. У метро зможуть навчатися близько 30% школярів, це, у першу чергу, молодша школа.

Джерело

Новости Харькова