Снігопад та мороз. Якою буде погода у Харкові наступного тижня

Серед тижня очікується до 16 градусів нижче нуля.

Тиждень для мешканців області розпочнеться із сильного снігопаду, а у ніч на четвер очікуються морози до — 16 градусів.  

В область з півдня заходить циклон, що пошириться по всій території.

«Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Температура знизиться вночі до 2–7° морозу, вдень до 0–5° морозу. Покинути територію Харківщини циклон має у другій половині дня, 20 листопада», — повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури Харківської області. Водіїв закликали дотримуватися правил дорожнього руху та бути обережними за кермом. 

За даними Укгідрометцентру, у понеділок, 20 листопада, на Харківщині хмарно. Вночі та вранці значний сніг. Вдень невеликий сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, 7 — 12 м/с. Температура повітря протягом доби 1 — 3° морозу.

У вівторок, 21 листопада, хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 — 10 м/с. Температура повітря  вночі 3 — 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У середу, 22 листопада, хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Температура повітря вночі 6 — 11° морозу, вдень 0 — 5° морозу.

У четвер, 23 листопада, хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень без опадів. Вітер вдень південно-західний 7-12 м/с. Вночі 14°— 16°, вдень 6°— 8° морозу.

У п’ятницю, 24 листопада, хмарно з проясненнями, протягом дня без опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Вночі 6°— 8°, вдень 6° — 4° морозу.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові очікують снігопад: Терехов звернувся до містян. Водіїв просять не ставити автівкі уздовж доріг, щоби не заважати прибирати сніг.

Джерело

Новости Харькова