Сервісні центри МВС працюють у Харкові і під час блекауту

Відвідувачів приймають у пересувних пунктах, поки не було світла у приміщеннях.

Сервісні центри МВС у Харкові працюють і в час, коли світла немає. Для цього залучають пересувні «центри» на генераторах.

Так спеціалісти надавали послуги після останньої масованої ракетної атаки 9 березня. Мобільний сервісний центр працював поруч із будівлею, люди стояли в черзі на вулиці.

«Навіть коли немає світла в сервісних центрах МВС Харкова, як це було 9 та 10 березня, на поміч приходять генератори та мобільний сервісний центр МВС, що так само надає якісні послуги усім відвідувачам», — повідомили на офіційній сторінці сервісного центру на вулиці Шевченка.

У канцелярії говорять, що документи від громадян приймають, фотографують клієнтів, але довідки під час блекауту не видають. Окрім того, у будівлі Сервісного центру надання адміністративних послуг під час повітряної тривоги призупиняється, а клієнтів просять покинути приміщення.

Нагадаємо, на час війни в Україні змінили алгоритм отримання посвідчення водія. Тепер можна пройти в автошколі теоретичний курс без складання внутрішнього іспиту, а теорію скласти у будь-якому сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ. Практику дозволили проходити у будь-якій автошколі та будь-якому місті.

Розклад роботи сервісніх центрів у Харкові: вівторок-п’ятниця з 08:00 до 17:00, у суботу з 8:00 до 15:45, неділя-понеділок — віихідні. Телефон для довідок (068) 783-92-64.

Джерело

Новости Харькова