Серед загиблих на переправі у Куп’янську були військові

Росіяни вдарили по мосту через річку Оскіл.

Через обстріл Куп’янська 19 вересня загинули восьмеро людей.

Близько 13:00 з лівого берега Осколу на правий рухались три автівки. У цей час росіяни здійснили авіаудар гібридною бомбою. Одна з машин підірвалася, ще дві впали у воду.

У волонтерській автівці, що евакуювала людей із Ківшарівки, перебували водій і штурман, двоє жінок і двоє чоловіків (особа одного з них поки не встановлена). Також в автівці були двоє військових, яких волонтери підвозили. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

«Учора два волонтери, які, на жаль, загинули, це мешканці Харківської області, здійснювали свій черговий рейс із селища Ківшарівка, звідки вивозили цивільних у Харків. Зокрема, дві жінки, мешканки села Ківшарівка, чоловік і ще один невстановлений чоловік, місце реєстрації якого ми зараз даних не маємо. Виходячи з обставин, скоріше за все, це також місцевий житель, який евакуйовувався до міста. У момент, коли транспортний засіб проїжджав міст, по ньому був нанесений удар ракетою «Грім». У результаті прямого влучання був повністю знищений автомобіль. У ньому знаходилися два волонтери, чотири особи — це місцеві мешканці, які евакуйовувалися і два військовослужбовці, яких просто по дорозі підкинули волонтери з однієї точки до іншої. Усього вісім осіб. Усі загинули», — сказав Тимошко.

Люди із двох машин, які упали у воду, вижили.

Нагадаємо, по Куп’янську вдарили гібридною ракетою 19 вересня близько 13:00. В автівці перебували, зокрема, двоє волонтерів — водій і штурман волонтерської організації «П’ятихатки — БАМ» Сергій Шалигін і Вадим Забара.

Джерело

Новости Харькова