Російські снаряди пошкодили 13 будинків у Харкові

На місцях працюють комунальники.

У будинках повилітали вікна.

Під час масованого ракетного удару по Харкову, який росіяни здійснили уранці 29 грудня, у Київському районі пошкоджень зазнали 13 житлових будинків. Співробітники комунальних підприємств усувають пошкодження. Про це повідомили у Харківській міській раді.

«Зокрема, у квартирах вибито 52 вікна, ще 47 — у місцях загального користування. Комунальники оперативно усувають наслідки ракетних ударів на місцях прильотів», — розповіли у міськраді.

Фото: Харківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, 29 грудня окупанти масовано обстрілювали Україну, у тому числі Харків. Перший вибух у Харкові пролунав о 5:01. Було зафіксовано щонайменше вісім ударів. За попередньою інформацією, по місту били двома видами ракет — С-300 і Х-22.

Влучання були у Київському та Холодногірському районах. О 7:02 Харків удруге потрапив під обстріл. Далі була третя хвиля обстрілів. Це наймасованіший обстріл регіону. Через обстріл пошкоджена лікарня, школа, будинки, поштове відділення та підприємство. Загинув чоловік, ще семеро людей отримали поранення. Постраждалі — співробітники підприємств. Серед персоналу лікарні та пацієнтів постраждалих немає.

Джерело

Новости Харькова