Росіяни обстріляли Харківщину з танків: є загиблий і поранені

Окупанти вдарили по центру селища Козача Лопань.

Окупанти вели вогонь із танків у Бєлгородській області.

Удень 14 серпня російські загарбники обстріляли селище Козача Лопань у Дергачівській громаді. Під час обстрілу загинув 45-річний чоловік, двоє людей постраждали. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Ще двоє чоловіків, за даними медиків, отримали травми. Постраждалі доставлені до медичних закладів», — розповіли у ХОВА.

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко повідомив, що щкупанти здійснили хаотичний обстріл цивільної інфраструктури близько опівдня. У центрі селища у цей час перебувало багато цивільних.

За його інформацією, поранені троє людей.

«Двоє з них у тяжкому стані, ще один – працівник адміністрації Козачолопанського округу – у стані середньої важкості, його життю нічого не загрожує. Також контузію отримала пенсіонерка, яка була госпіталізована до однієї з лікарень Харкова. Внаслідок обстрілів пошкоджено будівлю адміністрації Козачолопанського округу, господарчі споруди та магазини», — повідомив Задоренко.

Сьогодні окупанти завдали також удару по селу Подоли на Куп’янщині. Унаслідок обстрілу поранення отримали чоловік та жінка. Наразі медики надають постраждалим допомогу.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби у селі Кучерівка на Куп’янщині під час обстрілу постраждав 51-річний чоловік, його ушпиталили у важкому стані. Унаслідок удару по Петропавлівці була поранена 68-річна жінка.

Джерело

Новости Харькова