Росія скинула авіабомбу на село у Харківській області

Постраждав чоловік.

Минулої доби під обстрілами перебували Харківський, Богодухівський, ізюмський і Куп’янський райони.

На село Кучерівка, розташованому у Петропавлівській громаді Куп’янського району, російські окупанти скинули керовану авіабомбу. Унаслідок обстрілу постраждала людина, пошкоджень зазнали чотири приватних будинки. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Поранення зазнав 74-річний чоловік. Госпіталізований в стані середньої тяжкості», — розповів Синєгубов.

У Куп’янському районі також було обстріляне село Хатнє (Великобурлуцька громада). Там пошкоджена будівля клубу.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, на Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність. Учора авіаудару завдали у районі села Ветеринарне (Золочівська громада). З мінометів та артилерії обстріляли понад 20 населених пунктів, у тому числі Стрілечу, Ветеринарне, Строївку та Сотницький Козачок.

На Куп’янському напрямку під авіаудари потрапили Подоли, Кучерівка та Кислівка, під артилерійські та мінометні обстріли — Красне Перше, Кам’янка, Дворічна, Западне, Масютівка та Кислівка.

Як писав KharkovNEWS.info, 10 липня росіяни завдали ударів із гелікоптерів по селу Одноробівка у Золочівській громаді. Унаслідок обстрілів пошкоджені п’ять приватних будинків, господарчі споруди та машина, сталося знеструмлення.

Джерело

Новости Харькова