Росія обстріляла 19 населених пунктів Харківської області

По територіях Харківщини били з мінометів та артилерії.

Росія завдавала ударів по прикордонних населених пунктах Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

Минулої доби російські окупанти обстріляли 19 населених пунктів Харківської області. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському, Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка не змінюється. За даними Генштабу, у прикордонних районах наступальних угруповань окупантів не зафіксовано. Однак російські та білоруські військові продовжують виконувати завдання, чим указують на свою присутність біля кордону.

За добу на Слобожанському напрямку загарбники били по районах населених пунктів Бударки, Землянки, Гатище, Зелене, Вовчанськ, Тернова, Красне, Кам’янка, Чугунівка, Новомлинськ і Дворічна. Вони застосовували артилерію та міномети.

На Куп’янському напрямку під обстріл потрапили райони населених пунктів Курилівка, Петропавлівка, Кислівка, Іванівка, Крохмальне, Синьківка, Берестове й Табаївка.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, через обстріли у Куп’янську пошкоджений житловий будинок і приватне підприємство. У Куп’янському районі було обстріляне селище Дворічна, пошкоджений приватний будинок, виникли пожежі у господарчих спорудах.

У Чугуївському районі обстріляли Вовчанськ. Унаслідок обстрілу вибиті вікна і зруйнований дах у двох двоповерхових багатоквартирних будинках. Крім того, снаряд влучив в амбулаторію. У Вільчі пошкоджені п’ять приватних будинків. Було влучання у дитячий садок, постраждалих, на щастя, немає.

Фото: Олег СинєгубовФото: Олег Синєгубов

Як писав KharkovNEWS.info, 17 січня під час обстрілу у селищі Ківшарівка Куп’янського району була пошкоджена місцева лікарня, постраждав 51-річний фельдшер.

Джерело

Новости Харькова