Ревнивець із Харкова підпалив автівку колишньої дівчини

Чоловік дізнався, що жінка виходить заміж за іншого.

Чоловіка затримали на місці підпалу.

Слідчі оголосили підозру 46-річному чоловікові, який підпалив машину 36-річної колишньої дівчини. За даними слідства, чоловік дізнався про те, що його колишня жінка виходить заміж за іншого чоловіка та вирішив таким чином помститися.

Зловмисник узяв розпалювальну суміш і приїхав удень 11 листопада до будинку жінки по вулиці Ньютона. Підійшов до під’їзду, біля якого була припаркована автівка Renault Latitude, вилив суміш на неї та підпалив.

«Чоловік приїхав не з пустими руками — з собою він мав розпалювальну суміш, яку залив між капотом та лобовим склом у повітропровід автомобіля коханої, а також облив цією сумішшю ганчірку, яку поклав на заднє ліве колесо, після чого підпалив сірниками. У результаті підпалу автомобіль Renault Latitude зазнав пошкоджень, сума завданих збитків наразі встановлюється», — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру чоловікові сформували за ч. 2 ст. 194 (пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення. Зловмисник знаходиться під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, жителя Ізюма засудили на дев’ять років за вбивство залицяльника жінки. Вбивство сталося минулого року.

Джерело

Новости Харькова