Президент подякував прикордонникам за захист Харківщини

Володимир Зеленський відзначив захисників у відеозверненні.

Прикордонники «Сталевого кордону» захищають країну на Куп’янському напрямку.

У вечірньому відеозверненні 28 січня Президент України Володимир Зеленський відзначив українських військових, які захищають країну на всіх лініях фронту. Слова вдячності він адресував, зокрема, бійцям 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон». Наразі прикордонники цього загону обороняють, зокрема, Харківську область. Також президент подякував пораненим захисникам і тим, хто готується стати на захист України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ спростували інформацію про захоплення росіянами нових позицій у Харківській області

«Кілька речей за цей день варто сказати. Перше — вдячність усім нашим воїнам. Кожному й кожній, хто зараз на позиціях, хто у бою, на бойових постах, на бойових завданнях — на всій лінії фронту, від Куп’янська до Кринок. Усім, хто відновлюється після поранень. І хто тренується, щоб приєднатись до Сил оборони та безпеки України. Особливо сьогодні я хочу відзначити наших прикордонників — воїнів підрозділів Прикордонної служби України, які не лише захищають наш державний кордон, але й нарівні з усіма воюють на різних напрямках фронту. Бригада «Сталевий кордон» — міцні воїни, захист Харківщини, Куп’янський напрямок — я дуже вдячний усім вам», — сказав Зеленський.

Як писав KharkovNEWS.info, бійці «Сталевого кордону» уразили російську техніку на тимчасово окупованій території, а також знищили російський бліндаж. Цілі виявили оператори FPV-дронів.

Джерело

Новости Харькова