Поліція затримала у Харкові малолітню розкладачку наркотиків

Правопорушницю з наркотиками помітили на дитячому майданчику.

Дівчині загрожує десять років тюрми.

15 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на дитячому майданчику у Слобідському районі перебуває підозріла особа. Поліцейські прибули на місце і побачили 17-річну дівчину, яка працює «закладницею».

«Неповнолітня зізналася, що має при собі згорток наркотичної речовини «сіль» вагою 70 грамів та 300 грамів амфетаміну. Правопорушниця повідомила, що зберігала наркотичну речовину з метою збуту та вказала сім місць, де раніше сховала «закладки», — розповіли у поліції.

Слідчі оголосили неповнолітній підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Дівчині загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, наприкінці березня у Салтівському районі поліцейські викрили 20-річного мешканця Харкова у розповсюдженні наркотиків. У нього знайшли та вилучили готові до продажу пакети з психотропними речовинами. Вдома у правопорушника виявили вже розфасовані згортки з канабісом і PVP, електронні ваги, засоби для фасування, подрібнення й пакування, пристрої для вживання наркотиків.

Джерело

Новости Харькова