Поліцейські знайшли у літнього харків’янина відео з дитячою порнографією

Удома у мешканця Харкова провели обшук.

Чоловікові може загрожувати тюрма.

Поліцейські викрили 63-річного жителя Харкова у зберіганні відео із дитячою порнографією. Під час общуку 15 лютого у нього вдома виявили докази. Як з’ясували слідчі, чоловік одержав доступ і завантажив на ноутбук файли, де містилася дитяча порнографія. Техніку вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Харківської області знімав порно з неповнолітніми

«Після накладення арешту на вилучені речі (майно фігуранта) та проведення ряду експертиз буде вирішене питання про повідомлення чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Санкція статті, за якою планують оголосити чоловікові підозру, передбачає до шести років тюрми та позбавлення обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років.

Як писав KharkovNEWS.info, 7 лютого у Харкові викрили у зберіганні дитячої порнографії 28-річного чоловіка. У нього вилучили три жорсткі диски, мобільний телефон, системний блок і ноутбук.

Джерело

Новости Харькова