Після російських обстрілів у Харківській області горіли будинки та суха трава

Сталося п'ять пожеж.

Горіли будинки, автівки та суха трава.

Минулої доби унаслідок російських обстрілів у Харківській області виникло п’ять пожеж. Рятувальники виїжджали гасити займання у Куп’янський, Чугуївський та Харківський райони, усі пожежі ліквідовані. Про це повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Уранці 28 березня окупанти обстріляли Куп’янськ. О 8:40 російський снаряд влучив у покинуту будівлю, після чого вона загорілася. Вогонь охопив 20 квадратних метрів площі. Після 14:00 росіяни вдарили по околицях сіл Моначинівка у Куп’янському районі та Клугино-Башкирівка на Чугуївщині.

«В обох випадках сталися пожежі сухостою на відкритих просторах. Там і там площа горіння склала 5 га», — розповіли у ГУ ДСНС.

Увечері за артилерії обстрілювали місто Вовчанськ. Через обстріл загорівся приватний будинок та господарча споруда. Окрім того, палала суха трава, вогнем було охоплено один гектар площі.

Близько 22:00 били по селищу Козача Лопань у Харківському районі. Там загорілися два приватних будинки та дві автівки. Площа пожеж склала близько 400 квадратних метрів.

Як писав KharkovNEWS.info, у четвер 28 березня під російськими ударами перебували понад 20 населених пунктів Харківської області. Унаслідок обстрілів двоє людей загинули, ще восьмеро постраждали.

Джерело

Новости Харькова