Окупанти кидають загони спецпризначенців на Куп`янський напрямок

По регіону били з артилерії та мінометів.

Росія намагається протиснути українську оборону на Куп’янському напрямку.

Минулої доби російські окупанти обстріляли одинадцять населених пунктів у Харківській області. По них били з артилерії та мінометів. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку під обстріли потрапили села Ветеринарне, Стрілеча, Глибоке та Колодязне, на Куп’янському напрямку — Дворічна, Западне, Фиголівка, Табаївка, Тополі й Подоли.

За інформацією заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, окупанти продовжують спроби послабити оборону України на Куп’янському та Лиманському напрямках.

«Там ворог шукає у нашій обороні слабкі місця, здійснює артобстріл, атакує групами піхоти та використовує загони спеціального призначення, всіма силами намагається протиснути нашу оборону, але безуспішно. Наші оборонці на цих напрямках вживають всіх заходів, щоб зупинити ворога», — розповіла Ганна Маляр.

Як писав KharkovNEWS.info, директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець повідомив, що росіяни захопили плацдарм на правому березі річки Жеребець у напрямку Борової. Це територія, що розташована західніше села Кармазинівка Сватівського району.

Джерело

Новости Харькова