Одна зі станцій метро у Харкові тимчасово не працюватиме

Потяги курсуватимуть до "Олексіїївської".

Потяги не курсуватимуть «Перемогою» із самого ранку.

У суботу 23 грудня у харківському метро із технічних причин зачинять для пасажирів станцію «Перемога». Потяги Олексіївською лінією будуть курсувати від станції «Олексіївська» до станції «Метробудівників» та зворотно. Як повідомив KharkovNEWS.info прессекретар комунального підприємства «Харківський метрополітен» Олексій Бітнер, «Перемога» буде зачинена із 5:30.

Через закриття станції увечері суботи у місті запустять тимчасові автобуси №2 сполученням «Проспект Перемоги (розворотне коло тролейбуса) — станція метро «Олексїівка». Автобуси будуть ходити із 18:30 до 21:30 за таким маршрутом:

  • «Проспект Перемоги (розворотне коло тролейбуса) — проспект Перемоги — проспект Людвіга Свободи — станція метро «Олексiївська».

«Із 18:30 буде додатковий наземний транспорт, бо у ранковий час покриває потреби існуючий графік маршрутів наземного транспорту», — пояснив Олексій Бітнер.

Про відкриття станції «Перемога» обіцяють повідомити додатково.

Як писав KharkovNEWS.info, у метро Харкова показують концерти до зимових свят. Концертний марафон «Разом до Перемоги!» проходить на трьох станціях метро — «Південний вокзал», «Університет» та «Історичний музей». Подивитися концерти можна буде до суботи 6 січня. 

Джерело

Новости Харькова