Неподалік Бахмута загинув доброволець із Харківської області

Захисника поховали у Харкові.

Віталієві Волненку було 26 років.

17 жовтня у Харкові попрощалися із військовим Віталієм Волненком. Його поховали на 18-му кладовищі. Боєць загинув під час виконання бойового завдання неподалік села Андріївка у Бахмутському районі на Донеччині. Це сталося 10 жовтня.

За інформацією малоданилівського селищного голови Олександр Гололобова, Віталій Волненко народився у Черкаській Лозовій Малоданилівської громади (Харківський район) у 1997 році. До Збройних сил України долучився добровольцем ще на початку повномасштабної війни. Звільняв території Харківщини та Луганщини.

«Він був високоморальним та професійним прикладом для своїх побратимів, вирізнявся особливою рішучістю та силою волі. Його душа ввійшла у вічність 10 жовтня. Щиро співчуваємо родині та близьким Віталія Волненка! Вічна та світла пам’ять захисникові, адже Герої не вмирають, допоки пам’ять про них живе в наших серцях!», — зазначив Гололобов.

Віталій Волненко. Фото: Олександр Гололобов

Як писав KharkovNEWS.info, 16 жовтня загинув 44-річний військовослужбовець Борис Кравченко. Він жив у селі Лиман Слобожанської громади (Чугуївський район).

Джерело

Новости Харькова