На війні загинув ветеран АТО із Харківської області

Військового поховають у Краснокутській громаді.

Олегу Голубу було 48 років.

2 березня на війні загинув військовий із Краснокутської громади Олег Голуб. Про це повідомили у Краснокутській селищній раді.

Олег Голуб народився 12 вересня 1974 року в селі Ковалівка, жив у селищі Краснокутськ. Україну захищав із 2014 року. Першого дня повномасштабного вторгнення добровільно пішов до Збройних сил України. Служив розвідником.

«24 лютого 2022 року добровільно взяв до рук зброю, щоб захищати кордони нашої країни, звільняв Херсон, брав участь у боях за Бахмут. Ціною власного життя наш воїн відвойовував мир та спокій для своєї країни. Загинув Голуб Олег 02 березня 2023 року», — розповіли у Краснокутській селищній раді.

Попрощаються із захисником у суботу 4 березня. Його поховають на цвинтарі у селі Березівка (Рябоконівський старостинський округ).

«Просимо всіх мешканців Краснокутської громади віддати належну повагу та гідно провести в останню путь нашого Захисника, який поклав своє життя за свободу та незалежність України, створивши живий коридор поваги та подяки», — звернулися до Краснокутської громади.

Фото: Краснокутська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, 27 лютого у місті Бахмут Донецької області загинув військовий Олексій Вітер. Він народився 1978 року, жив у селищі Докучаївське Роганської громади.

Джерело

Новости Харькова