На війні загинули троє захисників із Харківської області

Про втрати повідомили у Лозівській та Кегичівській громадах.

У боях за Україну загинули троє жителів Харківської області.

19 червня під час виконання бойового завдання неподалік села Новомаркове Донецької області смертельне поранення отримав військовий із Лозівської громади Віталій Влезько. Росіяни обстріляли позиції його підрозділу з артилерійського озброєння.

За інформацією міської ради, Віталій Влезько був механіком-водієм, йому виповнилося 48 років. Попрощаються із захисником 23 червня. Його поховають на кладовищі у селі Катеринівка.

Віталій Влезько. Фото: Лозівська міськрада

Олександр Соколянський загинув біля села Берхівка у Донецькій області. Йому було 47 років. Попрощаються з військовим 23 червня у Лозовій.

Олександр Соколянський народився у Сахновщинській громаді, працював у залізорудній шахті у місті Кривій Ріг, останні роки жив у Лозовій на Харківщині. Під час повномасштабної війни долучився до Збройних сил України.

«Завжди ставав на сторону правди, захищав слабших та ніколи не зраджував своїх ідеалів. З відповідальністю ставився до виконання доручень, тому заслужив авторитет серед однолітків. Мав багато друзів. Всі життєві негаразди Олександр проходив з притаманною йому посмішкою, та не забував залишатися людиною, яка б не була ситуація», — розповіли у Лозівській міськраді.

Сергій Рябоконь. Фото: Кегичівська громада

Сергій Рябоконь з Кегичівської громади загинув у віці 29 років. З ним уже попрощалися у рідній громаді.

«Депутатський корпус, виконавчий комітет Кегичівської селищної ради та селищний голова Антон Доценко висловлюють щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті усіх, хто знав, любив і шанував Сергія!», — зазначили у Кегичівській громаді.

Як писав KharkovNEWS.info, у боях за Україну загинули двоє захисників — Олександр Сільченко з Близнюківської громади та Сергій Головань — із Золочівщини.

Джерело

Новости Харькова