На одній із ліній харківського метро обмежать посадку майже на місяць

Посадку обмежать на Салтівській лінії метро.

Обмеження вводять через проведення масових заходів на станціях метро.

У неділю 18 грудня обмежать вхід до вагонів потягів Салтівської лінії метро. Обмеження діятимуть 21 день — по 7 грудня. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківський метрополітен».

«Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену», — звернулися до пасажирів у КП «Харківський метрополітен».

Обмеження, що вводяться:

  • у напрямку від станції «Історичний музей» до станції «Героїв праці» не буде відбуватися посадка в останній (п’ятий) вагон;
  • у напрямку від станції «Героїв праці» до станції «Історичний музей» не буде відбуватися посадка у перший вагон.

Цьогоріч новорічні свята проходитимуть в метро, і такі обмеження ввели, щоб пасажири та відвідувачі святкових заходів не заважали один одному.

Як писав KharkovNEWS.info, із 7 грудня метрополітен у Харкові змінив графік роботи. Потяги у харківському метро курсують із 5:30 до 21:30. Графік подовжили через зміну комендантської години на Харківщині.

Нагадаємо, 7 грудня у Харкові встановили ялинку у метро. Через війну зробити це на майдані Свободи неможливо. Ялинка з’явилася на станції метро «Університет». Висота ялинки складає 5,5 метра. У метро пройдуть новорічні заходи, розпочнуться вони з 19 грудня. Вхід на них буде безкоштовним.

Жителі Харкова зможуть зустріти Новий рік на станції метро «Університет», де розташована ялинка. Однак для цього потрібно прийти у метро до настання комендантської години.

Джерело

Новости Харькова