На «Новій пошті» загинув студент харківського вишу

Під час ракетного удару загинули шестеро людей, у тому числі Олексій Єрмола.

Олексію Єрмолі було 23 роки.

Серед шістьох загиблих унаслідок обстрілу термінала «Нової пошти» у селищі Коротич Харківського району, який росіяни здійснили 21 жовтня, є Олексій Єрмола. Хлопець був студентом Харківського національного університету радіоелектроніки. Він навчався на кафедрі медіаінженерії та інформаційних радіоелектронних систем, був на п’ятому курсі.

«Ми сумуємо з приводу загибелі нашого студента і поділяємо біль втрати з його рідними та близькими. Вічна пам’ять нашому студентові…», — зазначили у ХНУРЕ.

Як писав KharkovNEWS.info, інноваційний термінал «Нової пошти» у Коротичі був обстріляний увечері 21 жовтня. Росіяни вдарили по ньому із зенітно-ракетного комплексу С-300, після удару він зайнявся. Унаслідок обстрілу загинули шестеро людей, постраждали — 17. Проте один співробітник від госпіталізації відмовився, він отримав осколкові поранення. «Нова пошта» оприлюднила імена загиблих. Станом на ранок 23 жовтня у лікарні знаходяться 16 постраждалих, семеро у важкому стані, двоє з них на апаратах штучної вентиляції легень.

Джерело

Новости Харькова