На Харківську область насуваються грози

Також очікуються пориви вітру.

На Харківщині оголосили I рівень небезпечності (жовтий).

Харківський регіональний центр із гідрометеорології попередив про небезпечні метеорологічні явища. Сьогодні, 16 квітня, у другій половині дня та у середу 17 квітня у першій половині дня у Харкові та області прогнозують грози. 

За даними синоптиків, сьогодні удень температура повітря у Харкові складає від +21 до +23 градусів, в області — від +20 до +25. Західний вітер рухається зі швидкістю 7-12 метрів за секунду.

У середу 17 квітня вночі у місті очікується 11-13 градусів тепла, удень — 22-24 градусів. Швидкість південного вітру складе від 7 до 12 метрів за секунду. По області прогнозують уночі 9-14 градусів тепла, удень — 22-27 градусів. Південний вітер також рухатиметься зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, проте удень очікують пориви від 15 до 20 метрів за секунду.

Зазначимо, до кінця тижня по всій країні прогнозують нестійку погоду (коливання температури повітря та опади), це пов’язано із циклоном, який прийшов зі Скандинавії.

Як писав KharkovNEWS.info, у четвер і п’ятницю 18 і 19 квітня відповідно на Харківщині буде хмарно з проясненнями. У четвер піде короткочасний дощ, у п’ятницю опадів не передбачається.                                                                                                            

Джерело

Новости Харькова