На Харківщині знищили бойову частину ударного безпілотника

Уламки "Герані" впали на поле.

Вибухотехніки знищили небезпечну частину дрона.

У Краснокутській громаді виявили уламки безпілотного літального апарату «Герань-2». Частини російського дрона впали на території поля. Поліцейські з’ясували, що це бойова частина безпілотника, поєднана із підривачем і є дуже небезпечною. Вибухотехніки знищили її на місці.

«На місці виявлено бойову частину безпілотника, яка знаходиться у конструктивному поєднанні з підривачем. Тому відноситься до першої категорії вибухонебезпечних предметів. Спеціалісти знищили небезпечну знахідку на місці виявлення електричним способом підриву за допомогою штатних вибухових матеріалів накладним зарядом», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області знищили бойову частину крилатої ракети Х-59 «Овод». Авіаракета впала у Зміївській громаді.

Джерело

Новости Харькова