На Харківщині попрощалися із захисником

Віталій Єресько захищав Донеччину.

Захисникові було 44 роки.

Військовий із Харківщини Віталій Єресько отримав осколкове поранення під час виконання бойового завдання біля села Веселе у Бахмутському районі Донеччини. Від отриманого поранення боєць помер 8 березня у місті Сіверськ. Попрощалися із захисником сьогоднім12 березня у селі Огульці Валківської громади.

За інформацією Валківської міської ради, народився Віталій Єресько 23 червня 1979 року в Огульцях. Закінчив місцеву школу, потім вступив до Харківського автотранспортного технікуму. Працював у Харкові. До Збройних сил України Віталія Єреська призвали у вересні 2023 року, він служив старшим водієм-радіотелефоністом.

«Дуже тепло та з болем в серці відгукуються про Віталія односельці. Був доброзичливим, урівноваженим, не шукав легких шляхів і не боявся проблем До мобілізації в лави Збройних Сил України працював у Харкові оператором гофрокартонного агрегата підприємства «Восток». Своє кохання зустрів у рідних Огульцях. Разом з дружиною Олександрою раділи народженню синочка-первістка. Разом мріяли про щасливе майбутнє своєї родини. Але клята війна розлучила сім’ю», — розповіли у Валківській міськраді.

У захисника залишилась дружина та син.

Віталій Єресько. Фото: Валківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув пілот-винищувач, випускник Харківського університету повітряних сил. У небі над Донеччиною загинув пілот-винищувач Андрій Ткаченко.

Джерело

Новости Харькова