На Харківщині поліцейські, кінологи та рятувальники шукали дівчинку, яка заснула у бабусі

Мати звернулася до поліції із проханням знайти семирічну дитину.

Дівчинка заснула у будинку бабусі.

Удень 7 лютого до поліцейських звернулася 29-річна жителька села Бригадирівка Балаклійської громади та повідомила, що її семирічна донька зникла. Дитина пішла до бабусі, яка мешкає неподалік, і не повернулася. Розшукувати дівчинку відправився особовий склад тервідділу поліції, Ізюмського та Чугуївського райуправлінь, кінологи та рятувальники. Знайшли її у будинку бабусі.

«Поліцейські оглянули вулиці села, лісопосадки та інші місця ймовірного місцеперебування зниклої. В ході огляду будинку, де мешкає бабуся, поліцейські знайшли дитину. Як з’ясувалося, дитина прийшла до бабусі, сховалася за диваном та через деякий час заснула. Жодних подій кримінального характеру з дівчиною не сталося. Поліцейські повернули її додому», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Жителів Харківщини закликають проводити із дітьми розмови щодо того, аби вони повідомляли батькам про своє місце знаходження.

Як писав KharkovNEWS.info, у передмісті Харкова хлопчик на тюбінгах заїхав на тонку кригу. Рятувальники витягли хлопчика та передали матері.

Джерело

Новости Харькова