На Харківщині чоловік підірвався на городі

Житель Ізюмщини підірвався на "пелюстці".

Подія сталася сьогодні, 9 квітня, в Ізюмському районі у селі Сніжківка на території приватного домоволодіння.

38-річний чоловік в городі наступив на міну «пелюстку».

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, внаслідок вибуху постраждалий отримав осколкові поранення різного ступеня важкості. Чоловіка доставили до міської лікарні. Остаточні обставини надзвичайної події з’ясовуються. 

Рятувальники вчергове закликають жителів області бути уважними і обережними. Не рухатися  невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами «101», «102» або «112».

Як писав KharkovNEWS.info, 8 квітня двоє жителів Харківщини підірвались на мінах: чоловік розбирав невідомий предмет, а жінка під час відвідин центрального кладовища Ізюма наступила на піхотну міну «пелюстка».  7 квітня троє людей підірвались на вибухівці у селі на Харківщині. Один із постраждалих — працівник ДСНС, який рятував людей.

Джерело

Новости Харькова