Мешканцю Лозівського району загрожує 15 років тюрми за вбивство жінки

Убивство сталося в селі Яковлівка.

Чоловік убив жінку ножем та заховав її тіло у вигрібній ямі.

До Лозівського міськрайонного суду Харківської області направили обвинувальний акт щодо 51-річного мешканця Лозівського району, який убив жінку. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Слідчі встановили, що 25 грудня 2022 року в селі Яковлівка (Лозівський район) чоловік та його співмешканка посварилися. Під час сварки чоловік ударив кухонним ножем жінку в грудну клітину, вона померла. Щоб приховати злочин, зловмисник скинув тіло жінки у вигрібну яму на території їхнього домоволодіння.

«Однак це не допомогло уникнути відповідальності — вже наступного дня його затримали правоохоронці», — розповіли в прокуратурі.

Обвинувальний акт стосовно чоловіка склали за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як писав KharkovNEWS.info, Первомайський міськрайонний суд Харківської області визнав винним 45-річного мешканця села Красне (Лозівський район), який вбив і підпалив колишню кохану, та призначив йому покарання у вигляді десяти років ув’язнення.

Джерело

Новости Харькова