Мешканців Харківщини попередили про погіршення погоди

В ніч на 26 листопада очікують значні опади.

Можливі ускладнення руху транспорту, обриви ліній електропередач та падіння дерев.

Про погіршення погодних умов попередили в обласному управлінні поліції.

Вночі 26 листопада очікуються значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, вдень місцями по області значний дощ з мокрим снігом.

27 листопада можливі хуртовини та снігові замети.

За даними Укргідрометцентру, 26-27 листопада в Харківській області очікують значні дощі. Вночі 26 листопада температура повітря складе 0 — 2 градуси тепла, вдень 8 — 10 градусів вище ноля. Вночі очікується значний мокрий сніг, вдень значний дощ. Вітер змінного напрмяку 7-12 м/с. У понеділок, 27 листопада, температура повітря знизиться до 4 градусів морозу, очікується невеликий сніг.

В поліції попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, а також до падіння дерев, пошкоджень ліній електропередач та покрівель.

«Шановні водії, дотримуватись швидкісного режиму та дистанції, не створюйте аварійних ситуацій. При наближенні до пішохідних переходів знижуйте швидкість. Будьте особливо уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху», — звернулись поліціянти до харків’ян та мешканців області.

Також уважними мають бути пішоходи, особливо під час переходу проїжджої частини.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області випало 20 сантиметрів снігу. Найбільші кучугури насипало на півдні регіону.

 

Джерело

Новости Харькова