Жителям Харківщини виплатять понад 22 мільйони гривень на ремонт житла

Комісії ухвалили рішення по 319 заявах.

Гроші на ремонт житла вже отримують мешканці семи районів Харківщини.

Станом на 13 липня комісії ухвалили рішення щодо надання компенсацій на ремонт житла за державною програмою «єВідновлення» 319 жителям Харківщини. Загальна сума компенсацій складає понад 22,6 мільйона гривень. Усього в регіоні зареєстровано 9288 заяв щодо компенсації, їх оброблюють. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Харківської області подали найбільше заяв на ремонт житла

«Прискорюємо роботу комісій, бо від цього залежить, наскільки швидко жителі області зможуть отримати кошти на відновлення своїх осель», — зазначив Синєгубов.

За інформацією голови ХОВА, найбільшу суму компенсацій нарахували мешканцям Ізюмського району — 8,4 мільйона гривень. Далі йде Харківський район, де загальний розмір компенсації склав 8,2 мільйона гривень, у тому числі у Харкові погодили 84 заяви на 3,8 мільйона гривень. Три мільйони гривень отримають мешканці Чугуївщини.

Як писав KharkovNEWS.info, Як писав KharkovNEWS.info, на початку липня комісії на Харківщині ухвалили рішення щодо надання 108 компенсації для ремонту житла на суму 6 589 000 гривень. Гроші отримували мешканці Ізюмського, Красноградського, Куп’янського, Лозівського, Харківського та Чугуївського районів.

Джерело

Новости Харькова