Житель Харкова напав із ножем на колегу

Замах на убивство стався у п'ятницю після роботи.

Зловмисник завдав удару колезі ножем у шию.

У п’ятницю 25 серпня до поліцейських звернувся лікар. Він повідомив, що до медзакладу потрапив чоловік із ножовим пораненням. Як з’ясувала поліція, постраждалого вдарив ножем 51-річний колега через конфлікт. Зловмисника затримали.

«Встановлено, що на роботі між чоловіками стався конфлікт. Після праці зловмисник переслідував колегу. Підійшов до нього та вдарив ножем у шию. Потерпілий зміг дістатися додому та зателефонував у швидку. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові вже оголосили підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові посеред двору чоловік підірвав гранатою приятеля. Двоє чоловіків пили алкоголь у дворі житлового будинку на вулиці Героїв Праці. Раптом один з них дістав гранату та кинув її під ноги іншому.

Джерело

Новости Харькова