Із Харкова призначили новий потяг на захід України

Потяг з'єднає Львів і Харків.

Квитки на новий потяг уже в продажі.

Із 1 лютого почне курсувати новий потяг №114/113 Львів — Харків. Мережу залізничного сполучення розширили для мешканців Полісся й Волині, повідомили у компанії «Укрзалізниця».

Потяг №114/113 Львів — Харків відправлятиметься зі Львова по непарних числах о 18:06. Прямуватиме через Червоноград, Ковель, Вараш, Сарни, Житомир та інші станції. У Києві потяг буде о 09:28. Він проїжджатиме через Ворожбу та Суми й прибуде у Харків о 19:15.

Із Харкова потяг вирушатиме по непарних числах із 3 лютого. Відправлення — о 6:52. О 16:00 потяг відправлятиметься із Києва до Житомира. Далі рухатиметься через Полісся й прибуде до Львова о 7:04. 

«Таким чином, жителі північного Полісся та Волині отримають не лише нове сполучення з Сумами, Харковом та іншими містами, а ще й щоденний поїзд до Львова та Києва, оскільки розклад руху нового поїзда №114/113 між Львовом та Києвом такий самий, як й у раніше призначеного поїзда №131/132 Львів — Дніпро. Нагадуємо, обидва поїзди курсують через день», — розповіли в «Укрзалізниці».

Як розповіли у залізничній компанії, квитки на цей потяг вже доступні у застосунку, чат-боті Viber та Telegram, сайті «Укрзалізниці», та у касах вокзалів.

Нагадаємо, з 22 січня почне курсувати додатковий приміський потяг сполучення Харків — Нова Козача — Харків.

Джерело

Новости Харькова