Ігор Терехов звільнив головного по ЖКГ

Віталій Мірошни працював у Харківській міській раді із 2021 року.

Віталій Мірошник звільнений через неналежну роботу.

Харківський міський голова Ігор Терехов звільнив заступника, директора департаменту житлово-комунального господарства Віталія Мірошника. 15 лютого — останній робочий день Мірошника. Інформацію про звільнення Мірошника KharkovNEWS.info підтвердив директор департаменту у справах інформації та зв’язків із громадськістю Юрій Сідоренко.

«Звільнили. Сьогодні його останній робочий день», — сказав Сідоренко.

Причиною звільнення, за словами нашого джерела в мерії, стало довготривале невдоволення роботою Мірошника. Кого призначать на місце Мірошника, поки невідомо.

Нагадаємо, улітку 2015 року Мірошник став першим заступником голови Вовчанської райдержадміністрації, навесні 2016 року очолив її. На посаді голови РДА перебував до квітня 2020 року.

У 2021 році Мірошника призначили першим заступником директора департаменту житлово-комунального господарства Харківської міськради. Після звільнення Семена Сироти з посади директора цього департаменту виконуючим обов’язки поставили Мірошника. На посаду директора департаменту ЖКГ Мірошника призначили у жовтні 2021 року.

Як писав KharkovNEWS.info, у грудні 2023 року звільнився заступник харківського міського голови з питань інфраструктури Євгеній Водовозов. Він написав заяву за власним бажанням.

Джерело

Новости Харькова